Aydın’ın Söke İlçesi’nde bulunan Yenikent Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların yoğun talebine karşılık veren Başkan Çerçioğlu, Yenikent Mahallesi İsmet İnönü Caddesi’nin bir bölümünde bulunmayan kanalizasyon için talimatını verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Hisartepe Mevkii’nden başlayarak Madenciler Köprüsü’ne kadar olan bölümde çalışmalara başlayacak.Çalışmaların kısa sürede başlayacağı müjdesini alan mahalle halkı haberi büyük sevinçle karşıladı. 

DİKİCİ:”YENİKENT HALKI ÖZLEM BAŞKANIMIZA MİNNETTAR”

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’den kanalizasyon çalışmalarının kısa sürede başlayacağı müjdesini alan Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici, Topuklu Efe’ye teşekkür etti. Dikici, “Bu projenin yapılmasında bizden katkılarını eksik etmeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruz. İsmet İnönü Caddesi’nin alt bölümünde kalan mahalle sonradan yapılaştığı için burada kanalizasyon problemimiz vardı. Konuyu Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye aktardık. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile en kısa zamanda konuşup döneceğini söylemişti. Mutlu haberi aldık. Tüm Yenikent Mahallesi halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teiekkür ediyoruz. Mahalle halkından proje çalışması için bölgemizde bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli gören herkes tek tek beni arayarak Özlem Başkanımızın yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Yenikent halkı Topuklu Efe’ye minnettar. Çok teşekkür ediyoruz. Çok önemli bir eksiklikti.Bu kadar kısa sürede çözülmesi bizi çok mutlu etti. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”dedi. 

AKKENTLİ “ YENİKENT MAHALLEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Yapılacak çalışma hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke’nin tüm mahallelerinde belirlenen program dahilinde çalışmaların yürütüldüğünü, Yenikent Mahallesi’nde de vatandaşların talebi doğrultusunda kanalizasyon çalışmalarına başlanacağının müjdesini verdi. Akkentli, “ Özlem Başkanımız çok önemli bir sorunu daha ortadan kaldırıyor. Yenikent Mahallemize hayırlı olsun. İsmet İnönü Caddemizin Yenikent Kavşağı’ndan Granta Hisartepe Mevkiisi’ne kadar olan bir tarafında kanalizasyon hattı bulunmuyordu. Özlem Başkanımızın vermiş olduğu talimat ile proje hazırlanarak ihale aşamasına geldi. Kolejler bölgesi aynı zamanda da düğün salonları olan bölgenin tamamı kanalizasyon hattına kavuşuyor. Çok ciddi ama meşakkatli bir çalışma olacak. Yenikent Mahallemizin bu bölgesinde oturan vatandaşlarımız için çok önemli bir hizmet.Böylelikle Sayın Başkanımız söz verdiği gibi Söke’nin eski beldelerinde kanalizasyon çalışmalarını bu yıl gerçekleştiriyor. Başkanımıza Söke’mize bu hizmetleri kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.