Topuklu Efe bu kez de Söke’nin Savuca ve Yenidoğan Mahallelerinin kanalizasyon sorununa neşter vuruyor. Savuca’ya 11 km Yenidoğan’a 17 km olmam üzere toplamda 28 kilometrelik kanalizasyon hattı yapılıyor.

Yapılan altyapı çalışmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Savuca Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık, "Bizim şu an ki en büyük sorunumuz kanalizasyondu. Sağ olsun Özlem Başkanımız sorunumuzu çözmek için ekiplerimizi göndermiş. O müjdeyi bize verdiler. Allah nasip ederse kısa sürede başlayacaklar. İnşallah sorunsuz bir şekilde çalışmalar tamamlanacak. Başta Özlem Başkanımıza bir değil yüz bin kere teşekkür ediyoruz” dedi.

TUNÇ: “BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Tuncay Tunç da konuşmasına Başkan Çerçioğlu ve ekibine teşekkür ederek başladı. Tunç, “Öncelikle büyük başkanım Özlem Çerçioğlu'ndan Allah razı olsun. 2014 yılından bu yana aldığımız hizmetlerden çok mutluyuz. Yaptığı sondaj ve altyapı çalışmalarıyla bizleri susuz bırakmadı. Şimdi de çok önemli bir projeye daha imza atıyor. Planı projesi tamamlandı. Şu anda en büyük projemiz başlıyor. Yenidoğan halkına hayırlı uğurlu olsun. Çok sevinçliyiz. Tekrar Allah razı olsun Özlem Başkandan, sayesinde Yenidoğan’ı sırtladık.”

AKKENTLİ: “ÖZLEM BAŞKANIMIZ İKİ MAHALLEMİZE TOPLAMDA  28 KİLOMETRELİK KANALİZASYON HATTI YAPIYOR”

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkenli, bölgede yapılacak çalışmaları için mahallelere ziyarette bulundu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını muhtarlara ve mahalle halkına ileten Akkentli “Özlem Çerçioğlu’nun olduğu yerde halk vardır halkın olduğu yerde hizmet vardır” dedi.

Akkentli; “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’nin iki mahallesinin kanalizasyon sorununu çözüyor. Savuca mahallemizde 11 bin metrelik hat çalışması yapacağız. Mahalle içindeki tüm hatlarımızı toplayıp bir kolektör hattıyla Söke arıtma tesisine bağlayacağız. Söke’nin geneli için düşündüğümüz bir proje bu. Savuca’da özellikle dere bölgesinde sıkıntı vardı bu çalışma ile o sorunda ortadan kalkacak. Yenidoğan’a da 17 bin kilometre hat yapacağız. Yenidoğan mahallemizde iki adet kolektör planlıyoruz. Toplam 28 bin metre hat yapılacak ve hat iki ana kolektif yardımı ile Söke Arıtma Tesisi’ne aktarılacak. Ayrıca Topuklu Efe iki mahallenin üst yapılarını da yapacak. Başta Savuca, Yenidoğan halkı olmak üzere tüm Söke’mize hayırlı olsun” dedi.