Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yangın duyulur duyulmaz ilçedeki tüm birimleri yangının bir an önce söndürülmesi için Sazlı'ya yönlendirdi. Yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin yanı sıra Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri de müdahalede bulunuyor.

Başkan Çerçioğlu talimat verdi

Yangının Yavaş Mahallesi'ne doğru yayılması üzerine Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri de Başkan Çerçioğlu'nun talimatıyla bölgeye yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri yangının bir an önce kontrol altına alınabilmesi için canla başla mücadele ederken yangının büyüme olasılığına karşı Aydın genelindeki tüm itfaiye ve Büyükşehir Belediyesi birimleri teyakkuz durumuna geçirildi.

Akkentli: Büyükşehir'in tüm birimleri yangına müdahale ediyor

Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli “Ormanlarımız bizim can damarlarımız Özlem Başkanımızın talimatları ile bütün birimlerimiz ile orman yangınına müdahale ediyoruz. Aski,itfaiye, çevre koruma park işleri ekiplerimiz büyük bir mücadele veriyor. Hem sayın Söke  kaymakamınız hemde orman işletme müdürlerimiz ile irtibat halindeyiz. Özlem Başkanımız iş makinalarımızı seferber etti” dedi.