Aydın için şimdiye kadar herhangi bir hizmetin altına imza atamayan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, dönem dönem yaptığı Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek gündeme gelmeye çalışması bir kez daha fiyaskoyla sonuçlandı.

Altyapı hizmetlerinde uzman’mış’ edasıyla açıklama yaptı

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Parti’li Metin Yavuz, Kuşadası sahil siteleri mevkiinden bir fotoğraf paylaştı. Gönderisine de‘Bakınız dere yatağına kanal yapmışlar ama dere tabanına tam girmedikleri için kanal kuru’ ifadelerini yazmaya ihmal etmedi.

Kanalın DSİ’ye ait olduğu ortaya çıktı

AK Parti’li Yavuz’un gündeme gelmek için yaptığı paylaşımın gerçeği çok süre geçmeden ortaya çıktı. Yavuz’un Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmek için yaptığı paylaşımdaki kanalın DSİ’ye ait olduğu ortaya çıktı.

Güzelçamlı-Davutlar Karayolu’nun üstünde, Üç Gözler sitesi mevkiinde bulunan dere yatağının ıslah çalışmasını gerçekleştiren DSİ’nin dere yatağını kanal ile denize bağladığı ortaya çıktı.

Aydınlıları güldürüyor

Zaman zaman yaptığı ilginç çıkışlarla şaşkınlık yaratan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un ilginç paylaşımları Aydınlıları da güldürüyor. Zaman zaman Avrupa ülkelerine sosyal medya hesabından  yanıt veren Aydın Milletvekili Metin Yavuz, bazen de kıyafet renklerinden anlam çıkarmaya çalışıyor.

Bilindiği gibi, AK Parti’li Yavuz Facebook hesabından oynadığı ‘Soy ağacı analiz oyunu’ ile dedesinin 2.Abdulhamit Han olduğunu ilan etmişti.