Çarşamba Pazarında Başkan Çerçioğlu’nun talimatı ile AYBA Ekibi hijyenik paket dağıtımı yaparken, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’de pazaryeri esnafının sorunlarını dinledi Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını iletti.

Koronavirüse ( Kovid-19) karşı aldığı tedbirlerle Türkiye’ye örnek olan ve her yaptığı hizmette ulusal kanallarda bile yer alan Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu,kuaför, berber ve güzellik salonları ile başladığı koruyucu set dağıtımının çerçevesini her geçen gün genişletiyor. Dağıtıma kahvehanelerin ardından Pazar esnafınıda dahil eden Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri bugün maskesiz girişin yasak olduğu Çarşamba Pazarı’nda paketler halinde maske dağıttı.

ESNAFA DESTEK TAM GAZ

Çarşamba pazarının girişinde yerini alan AYBA ekipleri, pazara maskesiz gelen vatandaşlara ve Pazar esnafına Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve Söke Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Ümit Coşkun eşliğinde hijyenik maske paketlerinden dağıttı.

ESNAFLARA ÇERÇİOĞLU’NUN SELAMI İLETİLDİ...

Salgının başından beri vatandaşların ve esnafların yanında olan AYBA ekibi koruyucu set dağıtımı yaparken, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de Pazar esnafının sorunlarını dinledi. Akkentli, esnaflarla tek tek selamlaşan, yapılmasını istedikleri hizmet olup olmadığını sordu.

COŞKUN: “TOPUKLU EFE’NİN DESTEĞİNİ HİSSETMEK ÇOK GÜZEL”

Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Ümit Coşkun,Covid-19 salgınının başından beri Başkan Özlem Çerçioğlu ve ekibinin desteğini her zaman hissettiklerini ifade etti. Coşkun, “Bu gün de pazar yerinde AYBA ekipleriyle maske dağıtımına devam ettik. Pazara gelen vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafının takdirini kazanan bu hizmetinden dolayı Özlem Başkanımıza  çok teşekkür ediyorum.Bölge Koordinatörümüz Fatih Bey’de esnafımızla yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi. Allah Topuklu Efemizden ve ekibinden razı olsun”dedi.

AKKENTLİ: “ESNAFLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,  vatandaşların sağlığı her şeyden önemli olduğunu belirterek, Kovid-19 bitene kadar top yekün mücadeleye devam edeceklerini belirtti. Maske dağıtımı yapılırken bir yandan da esnafların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Akkentli, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, her konuda olduğu gibi Kovid-19 virüsü ile mücadele konusunda da Türkiye’ye örnek olan projelere imza attı.oldu. İlk günden itibaren  tüm imkanlarımızla esnaflarımızın yanında olduk.Topuklu Efe’mizin talimatı ile esnafımıza destek olmak için koruyucu setler hazırladık. Sökeli esnaflarımıza bu setlerin dağıtımını yapmaya devam ediyoruz.Bugün Çarşamba Pazarı’ndaki esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza dağıtım yaptık. Özlem Başkanımızın selamlarını halkımıza esnafımıza ilettik. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanındayız.”diye konuştu.