Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Çerçioğlu’nun talimatları ile Söke’ye çağ atlatacak çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

BAĞARASINA HİZMET ÜSTÜNE HİZMET

Ekipler Söke’nin Bağarası Mahallesi’ne hizmet verecek içme suyu sondaj çalışmalarına başladı. Yaklaşık 80 metreden su bulmayı hedefleyen ekipler, saniyede 20 litre su elde etmeyi planlıyor. ASKİ ekiplerinin yoğun mesai harcadığı bu çalışmayla ileriye dönük olarak Bağarası’na yeni bir su kaynağı kazandırılmış olacak.

ARICI: “TOPUKLU EFEMİZ BAĞARASINI HİÇ HİZMETSİZ BIRAKMADI”

Bağarası Mahallesi’ne yapılan sondaj çalışması hakkında açıklama yapan Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı, konuşmasına Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek başladı. Arıcı;” Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bağarası'nı hiç hizmetsiz bırakmadı. Bu açılan yeni sondaj ile ileride oluşabilecek su sıkıntısının da önüne geçtiler. ASKİ her zaman bir telefon uzağımızda oldu. AYBA deseniz gece gündüz 24 saat hizmette. Özlem başkanımız Su konusunda çok titiz. Ekipleri her zaman geliyor bakıyor. Koordinatörümüz Fatih Bey Özlem Başkanımız ile konuşup hemen sondaj çalımasını başlattı. Ben tekrar Özlem Başkan’a ve tüm ekiplerine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.” dedi.