Yazılı bir açıklama yapan Başkan Sevim şu ifadeleri kullandı:

Mağlup Başkan Alıcık’ın kendi dili yokmuş gibi o dönemin günahını çıkarıyor. Sayın İlçe Başkanı; Alıcık hala aktif siyasetin içerisinde . Diyecek iki kelamı varsa kendi söyler bence. Yoksa millet, Alıcık’ın diyebileceği bir şey yok da bu işleri ilçe başkanına mı tevdi etti diye sorar.
Bak Sayın Başkan geçtiğimiz dönem mensubu olduğun parti Nazilli’de taş üstüne taş koyamamış, hizmet yerine laf üretmiş, Büyükşehir ise tam aksine yol olmuş, altyapı olmuş, hizmet olmuş Nazilli’nin üzerine yağmış ki Nazilli halkı; Büyükşehirle yola devam, Haluk Alıcık sen de kalk artık o koltuktan, o koltuk artık Millet İttifakının demiş.
Aydın Büyükşehir Belediyesi 300 kilometreye yakın yol olmuş, ASKİ 250 bin metreye yakın altyapı olmuş, Nazilli’mizin ne özel idare ne de Büyükşehir öncesi dönemde görmediği hizmetleri gerçekleştirmiş. Çıkın evlerinizden, ofislerinizden Nazilli’mizin en yüksek köylerine gidin. Gidin görün hizmeti oralarda.
Dualarda, Uzunçamda, Kahvederesinde, Samailli’de, Kaşıkçılar’da, Çataklar’da, Aşağıörencik’te, Yaylapınar’da, Derebaşında, Yavansu’da, Akpınar’da Büyükşehir’den önce insanlar suya hasretti beyler.
Mensubu olduğunuz ittifakın özel idaresi ne iş görürdü? Ne hizmet verdiniz bu ilçeye de hala konuşuyorsunuz.
Bence sizler artık Nazilli ile ilgili konuşmayı bırakın, bakın 6 yıldır Nazilli’ye hizmet için canını dişine takmış bir Büyükşehir Belediye Başkanının yanında, Nazilli’ye hizmetin neferiyim diyen bir İlçe Belediye Başkanınız da var.
Sizler koltuklarınıza yaslanın, kemerlerinizi bağlayın ve bizi izlemeye devam edin.