Bugün yaşanan sağanak yağıştan Nazilli’ye bağlı Sailer Mahallesi olumsuz etkilendi. Kısa süre içinde Sailer Mahallesi’nde bazı noktalarda taşkın meydana geldi. Yağıştan sonra Sailer Mahallesi’nin sokaklarında çamur birikintileri oluştu. Yağışlardan olumsuz etkilenen mahallenin yardımına Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri koştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Sailer Mahallesi’ne ASKİ ekipleri, itfaiye, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri gitti. Sailer Mahallesi’ndeki tüm yolları yıkayan ekipler, yollarda biriken çamurları kepçeler ile tahliye etti. Caminin bahçesini temizleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların etkilenmemesi için tüm mahallede kapsamlı şekilde çalışma yaptı.

Muhtar Karataş: Köyümüze ve köylümüze geçmiş olsun

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin mahallesinde yürüttüğü çalışmalardan sonra bir açıklama yapan Sailer Mahalle Muhtarı Kamil Karataş, “Aşırı yağışların ardından meydana gelen afat sonrası köyümüzde adeta seferberlik ilan eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ekiplerine, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a ve ekiplerine teşekkür ederim. Köyümüze ve köylümüze geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Adeta afat yaşanan Sailer Mahallesi’ne Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da giderek Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını inceledi. Sailer Mahalle sakinleri Aydın Büyükşehir Belediyesi personeline ve Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Mahallelerinde felaketin eşiğinden döndüklerini söyleyen vatandaşlar, “Hemen Büyükşehir Belediyemizin ekipleri geldi. Bütün mahalle baştan aşağı temizlendi. Allah razı olsun hepsinden” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi