AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanlığı’nda Ömer Özmen’le bir araya geldi. Toplantı esnasında objektiflere poz veren vekillerden Metin Yavuz haricinde hiçbiri o anların görüntüsünü sosyal medyada paylaşmadı. Ancak Metin Yavuz ise fotoğrafı ‘Hayırlı olsun’ notuyla paylaştı. Gelen tepkiler üzerine ilginç paylaşımlarına devam eden AK Parti’li Yavuz, “Hayırlı olsun.. Arkadaşlar güzel bir toplantı yapıyoruz.. Telaş yok.. İl Başkanımız ve vekillerimizle Aydın’ı konuşmaya ve projeleri konuşmaya devam. Telaş yok arkadaşlar” ifadelerini yazdı.

Bir milletvekilinden beklenmedik ifadeler paylaşan AK Parti’li Metin Yavuz’un paylaşımı sonrası İl Başkanlığı’na aday olmak isteyenlere mesaj vermek istediği, 4 milletvekilinin de Ömer Özmen ismi üzerinde mutabık kaldığı izlenimi yaratmaya çalıştığı yorumları yapıldı.

AK Parti teamüllerini çiğneyen, başta Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bölge Koordinatörü, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’nın kararından önce algı yaratmaya çalışan Yavuz’a toplantıda bulunan milletvekillerinin de tepki gösterdiği, yapılan ‘hayırlı olsun’ paylaşımına anlam veremedikleri öğrenildi.