‘Ev sahibi olma sırası şimdi sizde’ başlığıyla duyurulan kampanyada ev alanlar ödemeye 12 ay sonra başlıyor. Toplam 180 ay vade, 0,64 faiz imkanı sunan kredi seçeneğiyle ev sahibi olmayanların hayallerindeki eve kavuşmalarına imkan sağlayan kampanyaya talebin çok olması bekleniyor.

Şirketten yapılan açıklamada, “Konut sektöründe bir ilk, ev sahibi olma sırası şimdi sizde! evinizi bugün alın, ödemeye 12 ay sonra başlayın! 180 ay vadeli, %0,64 faiz imkanı sunan kredi seçeceğinden faydalanın. Ayrıntılı bilgi için ofisimizi ziyaret edebilir ya da 444 8 635 numaralı hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz” denildi.

-Yavuzlar İnşaat

Yavuzlar Şirketler Topluluğu’nun temeli 1980 yılında Melih Yavuz ve Ortakları Kolektif Şirketi olarak Melih Yavuz ve kardeşleri tarafından atıldı. Firma ağır yapı malzemeleri perakendeciliği ve toptancılığında kısa sürede gösterdiği yüksek performans ile Ege Bölgesi’nde sektörünün önemli bir aktörü haline geldi.

1987 yılında firma ilk petrol ofisi istasyonu ile birlikte akaryakıt sektörüne adım attı. 1990 yılında, şirketin artan yatırımları ve büyüme hamleleri neticesinde ‘Melih Yavuz ve Ortakları Kollektif Şirketi’ ismi ‘Yavuzlar İnşaat Malzemeleri Pazarlama A.Ş’ olarak değiştirildi. Grup bugünkü gelinen noktada ise bünyesindeki ‘Yavuzlar İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş, Yavuzlar Akaryakıt Pazarlama ve Ticaret A.Ş, Yavuzlar Tekstil A.Ş, Yavuzlar Madencilik A.Ş, Yavuzlar Pazarlama A.Ş, şirketleriyle ticari yolculuğuna devam etmektedir.

1994’te Yavuzlar İnşaat A.Ş ilk projesiyle aktif olarak inşaat sektörüne girmiş ve gerek yurt dışı gerekse de yurt içinde sayısız Resmi ve Özel Taahhüt projelerine imza atmıştır.

Yatırım alanlarını genişletmeye devam eden Yavuzlar Grup; 1996 yılında Pamuk-Çırçır fabrikasının kurulmasıyla tekstil sektörüne de adımını atarak Yavuzlar Tekstil A.Ş olarak Söke çiftçilerine hizmet vermeye başlamıştır.

2000 yılına gelindiğinde, grup bünyesinde kurulan Yavuzlar Madencilik A.Ş. olarak, Milas ilçesinde bulunan Geyik Barajı çevresinde ‘feldspat’ ocakları ve zenginleştirme tesisi, ayrıca Güllük Limanı yakınlarında da stok sahası satın alarak madencilik sektörüne hızlı bir giriş yapmıştır. Bu hamleyle firma, ürettiği ‘feldspat’ ve ‘quartz’ ham maddelerinin iç piyasaya sunumunu ve yurt dışına ihraç edilmesini sağlamıştır. 2000 yılında Türkiye dokuzuncusu olarak girdiği madencilik sektöründe, 2008 yılında 4.lüğe yükselerek kısa zamanda büyük bir başarı elde etmiştir.

İnşaat Sektörüne hammadde sağlayan şirket; yenilik ve gelişmeleri yakından takip etmesi nedeni ile faaliyet bölgesinde kısa zamanda kalite ve müşteri memnuniyeti konularında aranan firma oldu.

Malzemeyi tanıması, sektördeki gelişmeleri yakından takip etmesi ve imalat kalitesi Yavuzlar İnşaat’ı rakiplerinden ayrıştırarak Yavuzlar adını faaliyet bölgesinde güvenin ve kalitenin imzası haline getirdi.

Yavuzlar İnşaat 2016 yılından itibaren Ege bölgesinde My Life markası ile kendi projelerini inşa edip satmaktadır. Yaklaşık 40 yıllık inşaat sektörü tecrübesini projelerinde sergileme olanağı bulan Yavuzlar İnşaat yaptığı projeler ile My Life’ ların yer aldığı bölgelere değer katmaktadır.