Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu koronavirüs salgınında vatandaşların ve esnafın yanında olmaya devam ediyor. Türkiye’de ilk vaka görülmeden günler öncesinden dezenfeksiyon çalışmaları başlatılması talimatı veren, açıkladığı desteklerle de esnafın yanında olmuştu. Periyodik aralıklarla otogarı ilaçlatan Başkan Çerçioğlu, şoför esnafı için de destek açıklamaları yapmıştı.

Başkan Çerçioğlu, 30 Haziran’a kadar Aydın genelinde 2849 şoför esnafından otogara giriş çıkış ücretinin alınmayacağını, hat kira bedellerinin 3 ay ertelendiğini açıklamıştı. Başkan Çerçioğlu’nun destek açıklamaları otogar esnafı tarafından da memnuniyetle karşılanmıştı.

Hazırladıkları pankartla teşekkür ettiler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun koronavirüs salgınında esnafa yönelik desteklerine, otogar esnafından pankartlı teşekkür geldi. Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafı hazırladıkları pankartla Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Otogar esnafı, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na bu zorlu süreçte esnafın yanında olduğu için teşekkür ediyoruz” ifadelerinin yer aldığı pankartı otogarın dış cephesine astı.