Aydın’ın Buharken ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Erol sosyal medya hesabından belediye personelinin bir vatandaşın özel mülkünde çalıştığı anların fotoğrafını paylaşmıştı. Başkan Erol paylaşımına, ‘Büyükşehir yapmadı, biz yaptık’ gibi ifadeler yazarak polemik yaratmaya çalışmıştı. Vatandaşın özel mülkünde belediye personelini hafta sonu olmasına rağmen çalıştıran ve bu anları da sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Erol’a vatandaşlar büyük tepki göstermişti.

Dün ise sürpriz bir gelişme yaşanmış, o evin sahibi Başkan Erol’un gönderisini paylaşarak açıklama yapmıştı. Evin sahibi Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’a tepki göstererek kendilerinden 100 lira para alındığını, yapılanın yardım olmadığını ve fotoğraflarının izinsiz çekildiğini söylemişti.

Makbuz nerede?

Vatandaşın açıklamasından sonra akıllara gelen ilk soru ise Buharkent Belediyesi’ne hafta sonu ödenen 100 liranın makbuzunun nerede olduğu oldu. Özel mülkünde meydana gelen arızaya müdahale eden Buharkent Belediyesi’ne 100 lira ödediğini söyleyen vatandaşa Buharkent Belediyesi’nden herhangi bir yanıt gelmemişti.

Buharkent Belediyesi’nin tahsil ettiği iddia edilen 100 lirayı nasıl tahsil ettiği, neden bu parayı aldığı, makbuz kesip kesmediği merak ediliyor.