Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmeye çalışmış ancak tepkilerin odağı haline gelmişti. Buharkent Belediyesi personelini vatandaşın özel mülkünde çalıştıran ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Erol, ‘Büyükşehir yapmadı, biz yaptık’ demişti. Ancak yapılan araştırmada söz konusu arızanın vatandaşın evinin içinde meydana geldiği, belediyelerin yetki alanında olmadığı ortaya çıkmıştı.

Vatandaşların büyük tepkisini toplayan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’a bir tepki de o evin sahibinden geldi. Sosyal medya hesabından Mehmet Erol’un gönderisini paylaşan Hakan Dinc isimli vatandaş, gelenlere 100 TL para ödediğini söyleyerek fotoğraflarının çekilip paylaşılmasına tepki gösterdi.

Ortada yardım olmadığını söyleyen Hakan Dinc, “Kardeşim ortada yardım diye bir şey yok. Herkes atıp tutuyor ama olayın ama olayın gerçeği Büyükşehir’i çağırdık sokakta kanalizasyon olmadığı için. Bir de Kuyucak’ta makine olduğu için. Biz Buharkent Belediyesi’ni çağırdık, onlar da geldi. 5 dakika su bastı 100 TL para aldılar. Yani bize kimse yardımcı olmadı. Resmen ortada bir ticaret döndü” dedi.

Fotoğraflarının çekilip paylaşılmasına tepki gösterdi

Fotoğraflarının sosyal medya üzerinden paylaşılmasına tepki gösteren Dinc, “Ayrıca bizim haberimiz olmadığı halde bu fotolar çekilmiş. Bu zaten ayrı bir terbiyesizlik. Siz bizim özelimizi çekip de millete gösteremezsin. Öyle bir hakkınız yok haberiniz olsun. Benden para çıktıysa o yardım değildir” ifadelerini kullandı.