Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede sürdürdüğü hizmet ve yatırımlar devam ediyor. Yaklaşık 20 sene önce hizmet alan Kadınlar Denizi’nde altyapıdan sonra üstyapı çalışmalarına geçildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda ek kanalizasyon hattı ve içme suyu hattı yenileme çalışması yapıldı.

Altyapının tamamlanmasıyla beraber hızlı bir şekilde üstyapıya geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk olarak 4.500 metrekarelik parke taşı döşeme çalışması yaptı. Caddenin ana yol kısmında kalan bölümüne de sıcak asfalt planlandı. Sıcak asfalt çalışmasının da 15.000 metrekare olduğu öğrenildi.

Kadınlar Denizi’nin bambaşka bir görünüme kavuştu

En son uzun yıllar önce hizmet alan Kadınlar Denizi, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla bambaşka bir görünüme kavuştu. Caddenin çehresini değiştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden vatandaşlar, “Bu caddeye senelerdir hiç hizmet gelmemişti. Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları bizi çok memnun etti. Caddemizin adeta çehresi değişti. Özlem Başkanımıza ve ekiplere teşekkür ediyoruz” dedi.

1993 yılından bu yana caddede esnaflık yapan Ali Karadağ ise "Kadınlar Denizi Caddesi'nde ilk defa böyle bir çalışma gördüm. Kanalizasyon sorunu bizim için büyük bir problemdi. Yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.