Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in vatandaşlarla sosyal medya üzerinden kurduğu ilginç diyaloglar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 155 ihbar hattıyla ilgili problem yaşayan bir vatandaştan konuşmanın zamanını talep eden ve sonrasında ilgili memur hakkında işlem başlatıldığını duyuran Vali Köşger, şimdi de kendisinden maske isteyen kadın profesörü geri çevirmedi.

Prof.İnt.Dr.Şebnem Karabulut, sosyal medya üzerinden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e seslenerek, “Sayın Valim maske için sırası gelmeyen şahsımın içindeki çocuğa da bir maske ve pasta verir misiniz? Aydın’da tek başıma öleceğim, az kaldı” yazdı.

Kadın profesörün twiti üzerine talimat veren Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, genç kadına maske ulaştırdı.

Daha sonra yine sosyal medya hesabından Aydın Valisi’nin gönderdiği maskeyle fotoğraf paylaşan Prof.İnt.Dr.Şebnem Karabulut, “Ciddiye alınacağımı hiç düşünmemiştim. Sayın valim, çok teşekkür ederim. Pasta da getireceklerdi hatta, şaka olduğunu söyledim. Ya nasıl bir valimiz var bizim” yazdı. Vali Köşger de kadın profesöre yanıt olarak, “Sağlıkçıları hassaten ciddiye alıyoruz bu günlerde? Sağlıkla kullanın” yazdı.