Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında hem coşkulu hem de duygu dolu anlar yaşandı. Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 31 ilin arasında bulunan Aydın’da da tüm yurtta olduğu gibi saat 21:00’da İstiklal Marşı okundu.

Gün boyunca Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları tarafından otobüsle mahalle mahalle müzik dinletisi ve konserler verildi.

Çalınan marşlara Aydınlılar coşku içinde eşlik etti. Mahalle sakinleri evlerinin balkonlarından salladıkları Türk Bayrakları’yla marşları hep bir ağızdan söyledi.

Başkan Çerçioğlu hemşehrilerine teşekkür etti

Gün boyu yaşanan 23 Nisan coşkusunun görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydın’da sokaklar konser alanı, balkonlar sahne oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı coşku ile kutladık. İstiklal Marşı’mızı hep birlikte söyleyerek tek yürek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.