İstanbul Eczacı Odası, bugün, Sancaktepe’de Canan Eczanesi’nden çalışan İsmail Durmuş’un koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. İstanbul Eczacı Odası tarafından yapılan paylaşımda, İsmail Durmuş’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ve yakınları ile eczacılık camisana başsağlığını dilediklerini belirtti.

Eczacı İsmail Durmuş’un 18 Mart’ta AKP’li Sancaktepe Belediyesi’ne attığı mesaj ise dikkat çekti. İsmail Durmuş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, eczanelerinin dezenfekte edilmesini, tüm ricalarına rağmen eczanelerinin dezenfekte edilmediğini dile getirdi. Sancaktepe Belediyesi’ne seslenen Durmuş’un risk altında olduklarını ve yardım edilmesi gerektiğini dile getirdiği görüldü.

VEFAT ETTİKTEN SONRA CEVAP VERİLDİ

Sancaktepe Belediyesi ise söz konusu talebe 24 gün sonra İsmail Durmuş koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdikten sonra cevap verdi. Belediye, Durmuş’un talebini ilettiği paylaşıma “Merhaba, Bahsetmiş olduğunuz konu hakkında ayrıntılı bilgi ve ilgili birimlerimizi bilgilendirmek, sizinle iletişim halinde kalabilmek adına ilgili adres ve iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız” diye yanıt verdi.