Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile koronavirüse karşı yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler İstasyon, Aydın, Albayrak, Kurtuluş ve Koçlar caddeleri başta olmak üzere 10 kilometrelik bir alanda dezenfekte ve ilaçlama çalışması yaptı.

Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla kurulan ekip tarafından geçtiğimiz günlerde camiler, toplu taşıma araçları, kamu ve askeri binalar, huzurevi ve dolmuş duraklarında dezenfekte çalışması yapılmıştı. Koronavirüsü ve yayılımını önlemek için titiz bir çalışma yürüten Aydın Büyükşehir Belediyesi bugün de cadde ve sokaklar köpüklü su ve dezenfektan ile yıkadı.

Yapılan çalışmalardan dolayı memnun olduklarını söyleyen bazı vatandaşlar, “Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyoruz. Bizler de evlerimiz de kalarak sürece destek olmaya çalışıyoruz. Sadece temel ihtiyaçlarımız için evden çıkıyoruz. Bugün caddelerin yıkandığını gördük ve çok memnun olduk. İnsan yoğunluğunun da azalmasıyla beraber Büyükşehir ekipleri tarafından yapılan çalışma, virüsün yayılımını durdurmak ve engellemek için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Çalışmaları takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ise, “Özlem Başkanımızın talimatı ile daha önce kurulan özel ilaçlama ekibi tarafından toplu taşıma araçları, camiler, kamu binaları, askeri binalar, huzur evi ve dolmuş durakları ile halkın yoğun olarak kullandığı alt geçitlerde dezenfekte çalışmasına başlanmıştı. Şimdi ise Söke’de vatandaşlarımızın sıkça uğradığı çarşı ve sokaklar köpüklü suyla temizleniyor. Büyükşehir ekipleri Sayın Başkanımızın talimatıyla koronavirüse karşı teyakkuz halinde” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi