Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere CHP’li belediyelere yönelik yaptığı yanlı yayınlarla tepki toplayan Denge Gazetesi yine eleştiri yağmuruna tutuldu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik ‘iftira’ içerikli bir haber paylaşan Denge Gazetesi, kaynak olarak da iktidara yakın medya kuruluşlarından biri olan SABAH gazetesini gösterdi.

Haberi paylaştıktan sonra başta Aydınlılar olmak üzere çok sayıda takipçisinin tepkisini çeken Denge Gazetesi’nin o paylaşımına tepki yorumları yapıldı. Haberin doğru olmadığını ve CHP’li olmadığını söyleyen bir vatandaş, ‘Kaynağı Sabah gazetesi olan bir habere nedense hiç inanmak gelmiyor içimden’ yazdı.

Bir başka vatandaş ise, “Aydın denge sizin dengeniz kaymış büyük ihtimalle. Havuz medya saflarına hoş geldiniz” yorumunu yaptı.

Denge Gazetesi’ni sert sözlerle eleştiren bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Denge gazetesi sen şimdi kimin trol gazetesisin bıkmadınız mı her fırsatta Aydınımızın dirayetli çalışkan başkanımızı karalamaya. Siz gazeteciliği bırakın başka iş yapın ya da gazete yönetimi istifa etsin şirazeniz kaymış gitmiş” dedi.