Ünlü dizilerde rol alan ve ailecek Adalet ve Kalkınma Partisi üyesi olan Bülent Sakman, AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un firması olan Mimar AŞ ile alışveriş yaptı. Borcunu bir süre geciktiren Sakman, evine gelen icra tebligatıyla şoke oldu. AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un şirketi tarafından gönderilen icrada 10 günlük gecikme için 900 TL istendi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan oyuncu Bülent Sakman, “AK Parti milletvekili Metin Yavuz’un şirketi olan Mimar AŞ olan 2.000 TL senetsiz sepetsiz borcumdan dolayı evime icra göndermiştir. 10 günde 900 TL faiz işlemiştir. Burdan AK Parti ile olan alakamı kesmiş bulunuyorum. Bütün ailem ve sülalem dahil. (Sülalemden hiçbir kişiyi partiyi aracı ederek devlet dairesine koymadım kendim de girmedim) Saygılarımla B.Sakman” ifadelerini yazdı.

Sakman, paylaşımını AK Parti’ye ait sosyal medya hesaplarında da paylaştı.

AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un ticari olarak mağdur ettiği insan sayısı günden güne artıyor. Daha önce de, çıkış tazminatlarını ödemediği için işçileri tarafından CİMER’e şikayet edilmişti.