Konuyla ilgili doğru bilgileri aktaran Başkan Çerçioğlu, “Çok değerli bir milletvekilimiz, yine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş kendileri. Biz bu konuda gerekli çalışmaları yaptık, yer konusunun tahsisini istedik. Bize yer tahsisi hiç yapılmadı” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisin hiç yapılmadığının altını çizen Başkan Çerçioğlu, “Diyor ki; tahsisini biz yaptık. Ya yalan söylüyor ya da bu konuda hiç bilgisi yok. Gel bize sor. Bize sormayacaksan ilgili daireye sor, müdürlüğe sor. Onu da sormayacaksan Milli Eğitim’e sor. Bizler de milletvekilliği yaptık. Bizler konuşmadan önce araştırırdık, mahcup olmak istemezdik. Vatandaşa doğru bilgi aktarmak isteriz” ifadelerini kullandı.

AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un ‘ya yalan söylediğini ya da bilgisi olmadığını’ söyleyen Başkan Çerçioğlu, “Biz siyaset yapıyoruz, yalan da söyleriz diyorlarsa onu bilemem. Biz yalan söylemeyiz. Bu ya yalan söylüyor ya da bilgisi yok. Çıkacak ikisinden birini tercih edip açıklayacak. Ben bir kere de söylüyorum; bize bu arazi verilmedi. Biz bu yeri istedik, hemen Milli Eğitim’e verdiler. Yüksek gerilim hattı var okul mu yapılır?” dedi.