Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da kırsal kalkınmaya çok önem verdiklerini dile getirerek “Halk Ege Et şubesinde doğal ürünleri sizlerle buluşturmanın gururunu yaşıyorum. En büyük teşekkürüm İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, bu organizasyonda çok yardımcı oldular” şeklinde konuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Yücel : Ege’nin Topuklu Efe’si Özlem Çerçioğlu

Açılış töreni sonrası açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “İzmir Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla, Aydın Büyükşehir Belediyemizin Buca'da hayata geçirdiği "HALK EGE ET" mağazasının açılışını gerçekleştirdik. Tarım ve hayvancılığın günümüz iktidarı tarafından baltalandığı, hayvancılığın bitme noktasına geldiği ve bu sebeplerle et fiyatlarının sürekli arttığı ülkemizde; vatandaşımız kaliteli, sağlıklı ve ucuz et alabilsin diye, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birine şahit oluyoruz. Ege'nin topuklu Efesi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu'na ve bu hizmetin İzmirlilerle buluşması için çaba harcayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tunç Soyer'e teşekkür ediyorum. Rantı değil halkı düşünen, tarıma ve hayvancılığa destek olan belediye başkanlarımızla bir kez daha gurur duydum. Halk Ege Et'in Buca'ya ve İzmir'e hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çankır : Sayın Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum

Yapılan coşkulu açılıştan sonra açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ise, “Bölgesel ve kırsal kalkınmayı öncü hizmet olarak gören, üreticiden tüketiciye aracı koymadan ürünleri halkın sofrasına taşıyan Aydın Büyükşehir Belediyesi il sınırlarını aşarak "Halk Ege Et" şubesini İzmir/Buca'da açtı. Aydın'ın bereketli doğasından İzmir'in bereketli sofralarına girecek olan doğal ürünlerimiz ile İzmirliler kaliteyi daha ucuza alacak aynı zamanda daha sağlıklı beslenmiş olacaklar. Hizmet aşkı ile halkımızın talep ve ihtiyaçlarına anında çözüm üreterek sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına tüm hızla devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'e teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyelerimiz arasındaki anlayış, hoşgörü ve ortak çalışma arzusu sayesinde kazanan halkımız, kalkınan ülkemiz olacak” dedi.