AK Parti Aydın milletvekillerinin dönem dönem vatandaşa yapılacağını iddia ettikleri havaalanı, otoyol, hastane ve adliye sarayı gibi büyük projeler sözlerde kaldı. Seçildikleri günden bu yana Aydın’a çivi çakmayan AK Parti’li milletvekillerinin yoğun girişimleriyle Toplu Konut İdaresi tarafından Nazilli’de Millet Bahçesi yapılacak.

Nazilli’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde Polis Meslek Yüksekokulu’nun bulunduğu alanda hayata geçmesi beklenen dev(!) projenin ihalesi 9 Ocak 2020 tarihinde yapılıyor. Öte yandan, ilerleyen günlerde yine TOKİ tarafından Aydın’ın farklı ilçelerinde de Millet Bahçesi yapılacağı öğrenildi.

Büyük projelerde sınıfta kaldılar

Senelerdir Aydın halkına özellikle seçim dönemlerinde hastane, havaalanı, otoyol, adliye sarayı gibi projeleri vaat eden AK Parti’nin Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı sınıfta kaldı.

Büyük projeleri gerçekleştiremeyen AK Parti’li milletvekillerinden umudu kestiğini söyleyen vatandaşlar, iktidarın Aydın’ı üvey evlat olarak gördüğünü ifade etti.

Erdoğan ‘Yatıp, yuvarlanacaksınız’ demişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Millet Bahçesi projesi hakkında, “Alacaksınız çoluğunuzu çocuğunuzu yanınıza, gideceksiniz millet bahçesine bu arada onlarla beraber yatıp yuvarlanacaksınız’ ifadeleri kullanılmıştı.