Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Aydın Ses Gazetesi köşe yazarı Cem Ulucan, köşe yazısında Ümmet Akın ile ilgili ortalığı karıştıracak bir iddiayı gündeme getirdi. MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan’ın görevden alındıktan sonra yerine Ümmet Akın’ın getirileceği iddiaları olduğunu söyleyen Cem Ulucan, vatandaşlar tarafından Akın’a yönelik ‘Uçkuruna sahip çıkması gerek. MHP Genel Başkanı’nın A Takımı kasetten gitti. Ümmet’in sonu kaset olur” şeklinde yorumların yapıldığını öne sürdü.

İşte gazeteci Cem Ulucan’ın köşe yazısından ilgili bölüm :

“En çok yorum yapılan kişi Germencik eski Belediye Başkanı ve son seçimlerde adı Büyükşehir için geçen ancak Efeler Belediye Başkan adaylığına razı olan Ümmet Akın. Kahvehane milletinin insanları en çok da onun hakkında olumsuz konuşuyor. ‘Bir sürü dosyası var’ diyen var. ‘Uçkuruna sahip çıkması gerek. MHP Genel Başkanının A takımı kasetten gitti. Ümmet’in de sonu kaset olur’ diyen var.”
“BİR GENÇ KIZDAN BAHSEDİLİYOR”
“Özellikle son duyduklarım kulaklarımı daha da çok açmama neden oldu” diyerek yazısına devam eden Ulucan, “İddialar fena. Son olarak genç bir kızdan bahsediliyor ve 500 bin lira vererek şikayetçi olmamasının sağlandığı iddia ediliyor. Her ne kadar iddia olsa da eğer sokakta bunlar konuşuluyorsa durum ciddi. Normal şartlarda sadece ailesini ilgilendiren bir konu olsa da eğer siyaset yapan ve yapmaya da devam etmek isteyen kişilerin bu dedikodulara mahal verdirmemesi gerekir. ‘Eline, diline, beline sahip ol’ diye boşuna dememiş Hacı Bektaş Veli” ifadelerine yer verdi.