31 Mart’ta yapılan yerel seçimleri kazanan AKP’li Ufuk Altıntaş, göreve gelir gelmez 100’e yakın kişiyi işten çıkartmıştı. Yerel seçimlerde kendisine destek vermediği için yaklaşık 100 kişinin iş akdine son veren AKP’li Ufuk Altıntaş, bu kez de belediyede çalışan kadrolu personeli işten çıkartmaya karar verdi.

Yerel seçim çalışmalarında ‘Kimsenin ekmeğiyle, rızkıyla oynamam’ şeklinde açıklamalar yapan Altıntaş, göreve gelir gelmez 100’e yakın işçiyi işten atmıştı. Bugün Bozdoğan Belediye Meclisi’nde görüşülen madde ise yaklaşık 100 kişinin daha ekmeğinden olmasını kapsıyordu. Bozdoğan Belediye Meclisi kararıyla Ufuk Altıntaş’a işçileri çıkartmak için yetki verildi.

AKP’li Ufuk Altıntaş’ın skandal kararı sonrası işçiler, Başkan Altıntaş’ı protesto etti. Meclis salonunda tartışma yaşanırken, AKP’li Altıntaş polis eşliğinde salondan ayrıldı.

Skandalları bitmek bilmiyor

AKP’li Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ın skandalları bununla sınırlı değil. Bilindiği gibi, daha önce de işçi kıyımı yapan Altıntaş, oğlunun makamında verdiği poz ile de ulusal basının gündemine oturmuştu. Altıntaş’ın oğlu, babasının makam koltuğuna oturarak tespih ile poz vermiş, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiye ‘Bundan sonra böyle’ yazmıştı.