Yavuzlar İnşaat A.Ş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında tadilat sorunu bulunan okulları destekleme kararı almış ve Millli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçerek desteğe ihtiyacı olan okullar hakkında bilgi almıştı. Proje kapmasında Aydın’ın Efeler İlçesi Dalama Mahallesi’nde ki Dalama İlkokul/ Ortaokul'unun eksikliklerini ve bina sorunlarını yerinde tespit ederek tadilat işlerine başlamıştı. Yavuzlar İnşaat A.Ş. Proje Koordinatörü Hakkı Girçek’in  tespitleri ile Atatürk büstü, binanın dış cephesi ve sınıfların içi onarılmış boyanmış ve eğitim-öğretim için elverişli hale getirilmişti. Yaklaşan kış mevsimi sebebiyle çatı onarımına başlanmış olup, işlemler devam etmektedir. Dalama İlkokulu/Ortaokulu idaresi de Yavuzlar İnşaat’ın bu katkısından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirmek adına Yavuzlar İnşaat’a ziyaret gerçekleştirerek öğretmenler, öğrenciler ve veliler adına  teşekkür plaketi sundular. Yavuzlar İnşaat’ın bu girişiminin herkese örnek olması gerektiğini vurgulayan Okul Müdürü Rıdvan Güleç, bu teşekkür plaketini öğretmenler, veliler ama en çok da tadilatı gerçekleştirilen okul binalarında konforlu ve temiz bir şekilde eğitim-öğretimlerine devam eden öğrenciler adına verdiklerini belirtti. Güleç sözlerinin devamında “Dalama Halkı ve yakın çevrede ki sekiz köy halkımız ile okulun fiziki şartlarının olumsuzluğundan kaynaklanan iletişim sorunu yaşıyorduk. Velilerimiz, öğrencilerimiz okula gelmek istemiyordu.Fakat sizin destekleriniz ile okulumuzun tadilatından sonra sağlıklı iletişim kurmaya başlayarak velilerimizin yüzündeki gülümsemeye şahit olmak çok güzel bir duygu.” Dedi.

 Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu İcra Ve Uygulama Üyesi Tevfik Yavuz, plaketi alırken “41 yıllık çalışma hayatımızda her alana dokunmaya çalıştık.  Doğaya, çevreye ve eğitime katkı sağlayan projelere imza atan bir firma olmamızın yanında davranışımızın diğer firmalara örnek olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Yavuzlar İnşaat A.Ş. adına teşekkür plaketini alan Yavuzlar İnşaat Kurumsal İletişim Direktörü Kadriye Seyrek de okul idaresinin bu hoş ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Yavuzlar İnşaat’ın sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiğinin altını çizdi. “Geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuklarımız için gerçekleştireceğimiz daha pek çok sosyal sorumluluk projesi olduğunun müjdesini vermek istiyorum.” Dedi. Okul idaresine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere bu nazik davranışları için teşekkür eden Seyrek, bu teşekkürün kendileri için çok anlamlı ve kıymetli olduğunu sözlerine ekleyerek Atatürk’ün “ Hayatta tam mutluluk ve esenlik ancak gelecek kuşakların şerefi, varlığı, esenliği için çalışmakta bulunabilir.” Sözü ile bitirdi.