Koçarlı’nın AKP’li Belediye Başkanı Nedim Kaplan skandallarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz gün vefat eden 120 yaşındaki Ayşe Aktaş’ın yakınları cenazeyi defnedebilmek için Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’dan kepçe talep etti. Bölgenin kayalık olması nedeniyle elle kazılması neredeyse imkansız olan bölge için kepçe isteyen merhumenin yakınlarına AKP’li Nedim Kaplan’dan skandal bir yanıt geldi.

Mezar yeri için yardım isteyen vatandaşlara, “Elle kazıverin” diyen AKP’li Nedim Kaplan’ın vicdansızlığı pes dedirtti.

Vatandaşın yardımına Büyükşehir koştu

Ayşe Aktaş’ın vefatıyla büyük üzüntü yaşayan yakınları, AKP’li Nedim Kaplan’ın yanıtı ile bir kez daha yıkıldı. Elle kazılmasının mümkün olmadığını söyleyen Aktaş’ın yakınları, “Allah Özlem Başkan’dan razı olsun. İmdadımıza yetişti. Nedim Kaplan hizmet yapacağım diye geldi. İş makinasıyla 2.5 saatte kazabildik, elle 2 günde kazamazdık” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ait kepçe, Ayşe Aktaş’ın defnedilebilmesi için mezar yerini kazdı. Aktaş’ın yakınları gece kazılan mezar yerine sabah Ayşe Aktaş’ı defnedebildi.