Tatilin Gerçek Adı: Ladonia Hotel

Tatilini bir masal diyarında geçirmek isteyenler için ladonia hotel olarak kapılarımızı tüm misafirlere açıyoruz. Aydın'ın en gözde ilçelerinden biri olarak görülen Kuşadası'na sadece beş dakika uzaklıktayız. Otelimizin en önemli özelliklerinin başında en önemli tarihi noktalara yakınlığı gelmektedir. Efes Antik Kenti'nin yanı sıra Meryem Ana'nın Evi'ne de komşuyuz.

 

 Ladonia Hotelde Balayı ve Aile Paketleri

 

 Yeni evlenmiş çiftleri balayı konseptiyle tasarlanmış odalarda ağırlıyoruz. Çiftlerin hoşuna gidecek sayısız sürpriz ve detay ile birlikte balayını tam da istediğiniz gibi geçirmenizi sağlıyoruz. ''Şimdi ad'' seçeneğine tıklayan misafirler online formu doldurabilir. Form doldurulup gönderildikten sonra en geç bir gün içerisinde yetkili personellerimiz tarafından aranacaksınız. Formun içerisinde ad - soy ad gibi kimlik bilgilerinin yanı sıra telefon ve e-mail adresi gibi iletişim bilgileri de eksiksiz bir şekilde girilmelidir.

 

 Paketlerimiz sadece balayı ile sınırlı değil. Ailelere özel kampanyalı ve indirimli paketlerimiz de mevcuttur. Hem yetişkinlere hem de çocuklara özel aktivitelerle dolu dolu bir tatil geçirmek isteyen tüm aileleri de otelimizde misafir etmeye hazırız. https://ladoniahotels.com/adakule adresi üzerinden detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 Hızlı ve Online Rezervasyon Avantajları

 Kuşadası Adakule otel ladonia her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Daha ilk aşama olan rezervasyon aşamasında müstakbel misafirlerimizin konforunu önemsiyoruz. Sitemize girerek dakikalar içerisinde online rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bunun için giriş ve çıkış tarihini işaretlemeniz, yetişkin ve çocuk sayısını belirtmeniz yeterli olacaktır. Akabinde ''fiyatları göster'' butonuna tıklayarak fiyat teklifi de alabilirsiniz.

 

 Otelde Toplantı ve Düğün Seçenekleri

 İş seyahatleri için ladonia adakule oteli tercih edenlere özel çok özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Haftann her günü mesai saatleri içerisinde kullanabileceğiniz toplantı salonları bulunuyor. Bu salonlar tamamen profesyonel bir şekilde hizmet vermeye yönelik personeller ile aktif olarak hizmet vermektedir. Ücrete dahil olarak çay - kahve servisleri yapılıyor. Aynı zamanda sunum ve benzeri iş kollarının işleyişi için gerekli ekipmanların tamamı salonlarında bulunuyor.

 

 Son olarak düğünlerini unutulmayacak bir ortamda yapmak isteyen çiftler otelimizi tercih edebilirler. Birçok efsaneye de tanıklık etmiş bu büyülü ortamda siz de düğün yapabilir, istediğiniz kadar misafir çağırabilirsiniz. Adakule Otel Hızlı rezervasyon için de hem siteden hem de telefon numaralarını kullanabilirsiniz.