Yavuzlar İnşaat tarafından AYKONUT alanında sürdürülen ve 550 milyon lira yatırım bedeli olan MyLife City projesinin örnek daireleriyle ilgili yıkım işlemi başladı. Proje son hızıyla devam ederken örnek dairelerin bulunduğu alanda yıkım işlemi başladı. Firma tarafından bir yandan proje çalışmaları sürdürülürken, bir yandan da örnek dairelerin taşınma işlemi başlatıldı.

Vatandaşlar tepki gösterdi

Aydın’ın tam kalbinde yer alan MyLife City projesinin bölgeleri için çok önemli olduğunu söyleyen vatandaşlar, ‘Yıllarca binlerce aile buradan zarar gördü. Atıl durumda olan bölgemizde çok sayıda asayiş olayı meydana geliyordu. Firma buraya gelerek buraya mezbelelikten kurtardı. Bugün yapılan uygulama bizce çok yanlış. Zaten yıkım sözü verilmiş bir alanda böyle bir uygulamaya gerek yoktu’ ifadelerini kullandı.

AYKONUT mağdurları da tepki gösterdi

Örnek dairelerle ilgili sudan sebeplerle yıkım uygulaması başlatılmasına AYKONUT mağdurları da tepki gösterdi. Yıllarca mağdur edildiklerini söyleyen AYKONUT mağdurları, Yavuzlar İnşaat’ın projeyi yapmaya başlamasıyla umut ışığı doğduğunu söyledi.

Yapılan uygulamaya tepki gösteren AYKONUT mağdurları, ‘Firma zaten örnek daireleri sergilemek için geçici ruhsat almıştı. Caminin siluetiyle ilgili bir durum olduğu söyleniyor. Caminin yanı başında koca bina var. Gelişmeleri dikkatle takip edeceğiz” dedi.

Projeden ev sahibi olanların sayısı artıyor

Öte yandan, MyLife City projesine ilgi artarak büyüyor. Kentin kalbinde yer alan projeden daire satın alanların sayısı her geçen gün artıyor. Firma tarafından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara çeşitli kampanya imkanları da sunuluyor.