Kuşadası ve çevresinin en prestijli eğitim kurumlarından biri olan Şirin Ada Çocuk Akademisi, özel ve önemli günlerde yaptığı etkinliklere devam ediyor. Son olarak 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle öğrencilerle günün anlam ve önemini anlatan etkinlikler düzenleyen okul yönetimi, öğrencileri Setur Marina içerisinde ziyarete açılan Sahil Güvenlik Botuna götürdü. 311 isimli botu ziyaret eden minik öğrenciler, görevlilerden botla ilgili bilgi aldı.

311 isimli botun her yerini gezen miniklere botun ne için kullanıldığını ve görev alanlarını anlatıldı. Geminin kontrol panelini uzun süre inceleyen minik öğrenciler hatıra fotoğrafı çekilmeyi ihmal etmedi.

‘Bu gibi etkinliklerimiz devam edecek’

Minik öğrenciler ile Sahil Güvenlik Botu 311’i ziyaret eden Şirin Ada Çocuk Akademisi Kurucusu Derya Özsakallı Alp, benzer etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Alp, “Çocuklarımız ile özel günlerde mutlaka günün anlam ve önemini anlatan etkinlikler düzenliyoruz. Bugün de Sahil Güvenlik Botunu ziyaret ederek görevli personelden bilgi aldık. Öğrencilerimizin bazı şeyleri yerinde görerek öğrenmesini hedefliyoruz. Bu gibi etkinliklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.