Aydın’ın en büyük ilçelerinden biri olan Söke’de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Güllübahçe’de başlatılan alt yapı çalışmalarının %85’lik bölümü tamamlandı.

Güllübahçe Mahallesi’nin alt yapı problemini ortadan kaldıracak çalışmaya hız veren ekipler, 22 bin metre ana kanalizasyon hattı, 3 bin 500 metre parsel bağlantısı yapıyor. Çalışmalarına büyük bir özveriyle devam eden ekiplerin çalışması tamamlandığında, 22 bin metre ana kanalizasyon, 477 adet muayene bacası, 650 adet parsel bacası, 511 metre terfi hattı, 1 adet deşarj yapısı ve terfi merkezi yapılacak.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli, “Özlem Başkanımız tarafından başlatılan Güllübahçe mahallemizde devam eden alt yapı çalışmalarımızın %85 lik kısmını tamamladık. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu çalışmalarla ilgili sık sık bilgi alıyor. En kısa sürede kalan çalışmayı bitirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca alt yapının bittiği yerlerde üst yapı parke kaplama ve asfalt sathi kaplama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar boyunca bizlere her türlü kolaylığı sağlayan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Her şey Söke için” ifadelerini kullandı.