Geçtiğimiz günlerde Mersin Vali Yardımcısı olarak görevlendirilen Nazilli’nin eski Kaymakamı İbrahim Küçük, veda yemeğinde yaptığı konuşmada AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve AKP Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak’ı hedef alan bir konuşma yapmıştı. Küçük, “Akşam yatıp yarın kalkıp imarda nasıl bir şey olursa, hangi hazine arazisi üzerinden ne kadar ne kazanırım diye hesap edenlerin ne Nazilli’ye ne Aydın’a ne de Türkiye’ye faydalarının olmayacağını bir kez daha ifade ediyorum. Biz rantçının, arsa spekülatörlerinin, orada burada çalışan kamu görevlilerinin görevleriyle ve pozisyonlarıyla oynamayı adet haline getiren hiç kimsenin esiri olmadık, hiç kimseye boyun eğmedik” ifadeleriyle AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak’ı eleştirmişti.

Yaşanan gelişmeler üzerine yerel bir gazeteye açıklama yapan AKP Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ise, Kaymakam İbrahim Küçük’e yönelik ‘fişini çektim’ ifadeleriyle tayin için kendisinin çalışma yaptığını açıklamıştı.

FOX TV ekranlara taşıdı

Yaşanan gelişmeler FOX TV’nin de dikkatini çekti. Ana haber bülteninde Kaymakam İbrahim Küçük ve Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in kavgasına geniş yer veren FOX TV, yaşananları ‘Kaymakamdan AK Partili vekile arazi rantı tepkisi’ şeklinde duyurdu.

İşte o görüntüler;