Günümüzde günden güne gelişmekte olan kozmetik sektörü dünyanın dev lider markaları sayesinde oldukça kaliteli ürünler piyasaya çıkarmaktadır. Kozmetik sektörü denildiğinde ilk akla gelen lider firmalardan birisi olan Jeuvenile piyasaya sunmuş olduğu binlerce kozmetik ve cilt bakım ürünleri ile alıcılarını mutlu etmeyi başarmıştır. En iyi cilt bakım setleri denildiğinde güzellik uzmanları tarafından da tavsiye edilen lider markanın ürünleri sağlık bakanlığı onaylı olup cilt sağlığı açısından hiçbir sorun teşkil etmemektedir. 

 

Jeuvenile Türkiye Pazarındaki Durumu

En iyi kozmetik markaları arasında oldukça popüler bir konumda olan Jeuvenile üretimlerini Fransa’da yaptırıp, dağıtımlarını ABD’ye yapmaktaydı. Bu sene almış olduğu kararla Türkiye’de üretimlere başlayan Jeuvenile, kozmetik sektörünü geniş yelpazesine sahip olması ve günden güne taleplerin artış göstermesi neticesinde piyasaya yeni ürünler sokmaya devam eden marka, farklı ürünler çıkararak kendini geliştirme çalışmaları yapmaktadır. Sektörüne iddialı bir şekilde giriş yapan Jeuvenile bundan kısa bir süre önce geniş kapsamlı organizasyonu ile Türkiye pazarına da hızlı bir giriş yapmıştır.

 

Piyasaya 3 Adımda Güzellik Sloganı ile Giriş Yaptı

Kozmetik sektörüne bundan uzun zaman önce 3 adımda güzellik sektörüne hızlı giriş yaptı ve 3 ürünlerden oluşan cilt bakım kitleri sektörünün lideri haline gelmiştir. Fransa‘dan aldığı özel formülü sayesinde normal, yağlı ve kuru ciltler için özel formüllü cilt bakım kitleri ile cilt sorunlarınıza etkili ve hızlı sonuçlar almanıza yardımcı olmaktadır. En kaliteli ve en etkili kozmetik ürünlerini uygun fiyatla pazarlama misyonu ile sektörüne adım atan marka kaliteli ve en ucuz bakım setleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

 

Neden Jeuvenile Daha Çok Tercih Ediliyor?

Cilt bakım tavsiyeleri arasında size önerilen ilk kozmetik markası olan Jeuvenile markasını tercih edilme sebepleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Her şeyden önce markanın bütün ürünleri sağlık bakanlığı tarafından onay almıştır.
  • Fransa’nın en ünlü kimyacıları tarafından özel formüller ile formüle edilmiştir.
  • Ürünlerinin her biri hızlı ve etkili sonuçlar vermektedir.
  • Jeuvenile kozmetik ürünlerini içerisinde kesinlikle alkol, boya, sles, paraben gibi cilt sağlığına zarar veren madde bulunmamaktadır.
  • Ürünler formüle edilirken kesinlikle herhangi bir hayvan üzerinde test edilmemiştir.

Mikrobiyolojik, koruyucu etkinlik ve yurt dışı dermotolojik test sertifikasına sahiptir.  Cilt bakım setleri genellikle organik bitkisel ürünler ile özel formüle edilmiştir.  Geri dönüşüme giden ambalajlar içerisinde saklamıştır. 

 

Jeuvenile Kozmetik Ürünlerini Nereden Bulabilirim?

Markanın kozmetik ürünlerini markanın resmî web sitesinden sipariş verebilirsiniz. Markanın ürünleri genellikle 3’lü bakım setleri halinde piyasaya sunulmaktadır.  https://www.jeuvenile.com/ online markanın resmi sanal satış mağazasıdır. Markanın web sitesine giriş yaparak satın almak istediğiniz ürünü sitenin arama motorlarına yazarak bulabilir kapıda ödeme ya da kredi kartı ödeme seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz. Firma tüm ürünlerini gönderimleri özel ambalajlar ile en kısa sürede adresinizde elinizin altına getirmektedir.  Cilt bakım seti satın al anahtar kelimesi ile markanın bütün ürünlerini Google arama motorlarından bulabilirsiniz.