Sosyal medya üzerinden mevcut CHP’li yönetimi hakkında iftira kampanyası başlatan ve Kayalı’nın döneminde bankamatik memuru olarak çalıştığı iddia edilen bazı isimlerin paylaşımları tepki topluyor. Kayalı tarafından Kuşadası Belediyesi’ne alınan ve işe gitmeden maaş aldıkları iddia edilen isimlerin sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyaya en çok AKP’li isimler destek veriyor.

Özer Kayalı-AKP İlçe Örgütü ve Fuat Akdoğan tarafından organize edildiği söylenen karalama kampanyasından CHP İlçe Örgütü de rahatsız oldu. Kayalı’nın AKP’nin taşeronluğunu yaptığını öne süren partililer, “Partimiz Özer Kayalı’yı aday gösterdi ve Kuşadalılar’ın tercihi ile Belediye Başkanı seçildi. Görev süresi boyunca adeta halktan kaçtı. Başarısız belediye yönetimiyle Kuşadası’na 5 yıl kaybettirdi. Aday gösterilmeyince çirkinleşmeye başladı” ifadelerini kullandı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve yönetimini eleştirenlerin Kayalı’ya yakın isimler olduğunu öne süren partililer, “Bu işleri Özer Kayalı organize ediyor. AKP ne diyorsa Kayalı onu yapıyor” dedi.