Son olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi tarafından alınan karar ile suya yüzde 20 zam yapıldı. DESKİ’nin olağanüstü toplantısından çıkan karar ile birlikte Denizlililer suyu yüzde 20 zamlı kullanmaya başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Osman Zolan tepki çeken zam kararı sonrası yaptığı açıklamada maliyetlerin arttığından bahsetti. Suyun halka ulaşması için zam yapıldığını savunan Zolan’a vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden çok sayıda yorum yapan vatandaşlar, “AKP tarafından her şeye zam yapılmaya devam ediliyor. Benzin, elektrik, doğalgaz derken sıra geldi suya. Suya bir çırpıda yüzde 20 zam yapılması akıl alır gibi değil. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

Yavuz’un sesi çıkmıyor

Aydın’la ilgili yaptığı ilginç çıkışlarla gündeme gelmeye çalışan AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’u Denizli’de yapılan rekor zam sonrası herhangi bir yorum yapmaması dikkat çekti. AKP’li Denizli Belediyesi tarafından suya yapılan yüzde 20 zam ile ilgili görüşleri merak edilen Yavuz’dan açıklama yapması bekleniyor.