Kuşadası’nın Karaova Mahallesi’nde bulunan bir sitenin plaj ve kafeteryasının işletmesini devralan emekli polis memuru Savaş Acar’ın girişimi yakın çevresini de memnun etti.

Sosyal medya hesabından bir açıklama paylaşan sevilen polis memuru Savaş Acar, “ Türkiye Cumhuriyeti anayasasına, Atatürk ilke ve inkılâplarına sadakatle bağlı kalarak, 28 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum Türk Polis Teşkilatından bugün itibarıyla kendi isteğim doğrultusunda emekli olmuş bulunmaktayım. Meslek hayatım boyunca göstermiş oldukları sabırdan dolayı öncelikle eşim ve çocuklarıma ve tüm dostlarıma, birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Siz değerli dostlarımı yeni faaliyete geçirdiğimiz Karaova Mahallesi İdareciler Sitesinde bulunan Turunç Beach Cafe Restaurant’da ağırlamaktan onur duyarız” ifadelerini kullandı.

Memurluktan patronluğa adım atan Savaş Acar’ın yatırımının Kuşadası turizmi için önemli olduğunu düşünen vatandaşlar, “Kuşadası’na yakışan bir mekan oldu. Böyle işletmelerin artması gerekiyor” ifadelerini kullandı.