CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel bugün saat 14: 00 ilçe teşkilat binasında partililerle buluştu. Yoğun bir ilgi ile karşılanan Başkan adayı Ömer Günel alkışlar arasında girdiği toplantı salonunda yaklaşık 3 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Parti üyeleri dışında başkan adayı Ömer Günel’e destek olmaya gelen Kuşadalı’lar parti binası dışına taştı. Ömer Günel’i ilçe binası dışında kucaklayarak karşılayan vatandaşlar, Başkan Adayı Ömer Günel’in bütünleştirici siyasetinin de bir resmi oldu.

Yoğun bir ilgi altında parti üyelerine ve seçim sürecinde gönül veren hemşerilerine birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan adayı Ömer Günel, Kuşadası’nı hak ettiği seviyelere taşımak için göreve talip olduklarının altını çizdi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Ömer Günel partililere yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Bugün burada bir miladı gerçekleştirmek için sizlerin huzuruna geldim. CHP İlçe örgütümüzde, partimize gönül veren üyelerimizle bir aradayız. Mevcut salona bugün sığmadık. Yarın sokaklara sığmayacağız. Rekor bir oy ile sizlerin verdiği güçle seçimi kazanacağız. Biz bir yola çıktık. Hedefimiz belli Kuşadası’nı el birliği ile hak ettiği noktaya taşımak.

“Birlik Olma Zamanıdır.”

Kuşadası bizimle birlikte özlediği güzel günlere kavuşacaktır. Yerel yönetim olarak bu şehrin sahibi olarak bugüne kadar almadığı hizmetleri alacaktır. Herkesle uyum içinde çalışacağız. Sizlerin desteği bizim için çok önemli idi. Bugün bu tablo gösteriyor ki birlik beraberliğimiz gün geçtikçe büyüyecek. Hedeflerimize tek tek ulaşacağız. “

Başkan adayı Ömer Günel konuşmasının ardından partililerin görüş ve temennilerini dinledi. Tüm soruları tek tek cevaplayan Günel, partililere toplantıların daha sık yapılacağını söyleyerek teşekkür etti.