Mini şortuyla görmeye alıştığımız Amerikalı şarkıcı Lady Gaga beyzbol maçı için bugüne kadar giydiği en kısa şortu giyerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Aykırı stili ile gündemden düşmeyen Lady Gaga bu sefer de seksi mini şortu ile gündemde. Hollywood’un hemen hemen en ünlü isimlerinin katıldığı beyzbol maçına mini şort ve beyaz atletle katılan şarkıcı tüm dikkatleri üzerine çekti.

Önceki gün Los Angeles'ta beyzbol maçı için gittiği Dodger Stadyumu'nda görüntülenen Lady Gaga bugüne kadar giydiği en kısa mini şortuyla çevresindekilerinin hayal gücünü bir hayli zorladı.

Maça Lamborgihini marka otomobiliyle gelen Gaga'yı hayranları imza almak için kapıda karşıladı.

31 yaşındaki şarkıcı mini şortu ve askılı cesur kıyafetiyle olay oldu.

Gaga'nın saç stili ve gözlükleriyle verdiği yeni imaj Marilyn Monroe'ye benzetildi.

Gaga geçtiğimiz günlerde ise kasırgalardan etkilenenlere yardım etmek 5 eski ABD Başkanı Barack Obama, Jimmy Carter, Bill Clinton, George W. Bush ve baba George Bush ile aynı etkinliğe katılarak performans sergilemişti.

Şubat ayında ise Amerikan Futbolu Ligi’nin final maçı Super Bowl’da sahne şovu sergileyen Gaga damga vurmuş ve aynı gece Müslüman ülke vatandaşlarına vize yasağı, Meksika sınırına duvar örülmesi konularında Donald Trump'ı eleştirmişti.