EFELER/HaberAydın - CHP’den Efeler Belediye Başkanı gösterilen ancak aday gösterilmedikten sonra DP ile anlaşan Mesut Özakcan’ın, Efeler Belediye personeli ve araçlarını kendi siyasi propagandası için kullanması tepki çekti. Belediye Başkanı seçilmeden önce hiç parasının olmadığını söyleyen Mesut Özakcan’ın, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için anons aracı filosu kurduğu ortaya çıkmıştı. Bilindiği gibi, kaynağı açıklanamayan paralarla kiralanan 21 araç, Efeler sokaklarına çıkartılmış ve Özakcan’ı tanıyanların şaşkınlığına neden olmuştu.

Özakcan’ın Belediye Başkanı olmadan önce maddi durumunun kötü olduğunu söyleyen bazı isimler, seçim harcamalarının Efeler Belediyesi’nin kasasından yapıldığını düşündüklerini söylemişti.

Şimdi de belediye araçlarıyla seçim propagandası

Hakkında çıkan ‘zenginleşme’ iddialarıyla basında sık sık yer alan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, bu kez de Efeler Belediyesi’ne ait araç ve personelle ilçenin dört bir yanına afişlerini astırdı. Özakcan’ın kanun tanımaz tavırları şaşkınlığa neden olurken, alenen suç işlediği kaydedildi.