Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 3 bin 200 kilometre yol yapma hedefi doğrultusunda çalışan ekipler, bugüne kadar 2000 kilometreden fazla yol yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışmalarından en fazla faydalanan ilçelerin başında ise Kuşadası geliyor. Başkan Çerçioğlu’nun büyük önem verdiği bilinen Kuşadası’nda Kirazlı Mahallesi girişi, Atatürk Bulvarı (sahil yolu), Güvercin Ada Caddesi, Candan Tarhan Bulvarı, İnönü Caddesi, Gazi Beğendi Caddesi, 50. Yıl Bulvarı, Hülya Koçyiğit Bulvarı, Gençlik Caddesi ve Rıza Saraç Caddesi gibi çok sayıda noktada sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

Çerçioğlu : “Aydın’da yapılmadık yol bırakmayacağız”

"Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi teker teker yerine getiriyoruz" diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Aydın'da yapılmadık yol bırakmayacağız. Bir taraftan yollarımızı kaliteli sıcak asfalt ile buluştururken bir taraftan da üreticilerimizin yollarını yapıyoruz. 4 yılın sonunda vatandaşlarımız için 3 bin 200 kilometre yol yapmış olacağız. Aydın bugüne kadar böyle hizmeti hiç almadı. Aydınımızın en önemli ilçelerinden biri olan Kuşadası’nda, yollarımızı hemşerilerimizin hak ettiği şekilde kaliteli bir hale getirdik. 17 ilçemizde çalışmalarımız artarak devam edecek”" diye konuştu.