Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın genelinde sürdürülen çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor. Belirlenen hizmet takvimi çerçevesinde planlı bir şekilde Aydın’ın dört bir yanında çalışma yapan ekipler son olarak Kuyucak’ın Horsunlu Mahallesi’nin tamamına parke taşı döşüyor. Büyükşehir yasasıyla beldeden mahalleye dönüşen Horsunlu’da vatandaşlar fosseptik kullanıyordu. Kanalizasyon hattı olmayan mahallede Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla ASKİ tarafından büyük bir çalışma yürütülmüş ve mahallenin tamamına kanalizasyon hattı yapılmıştı.

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra mola vermeyen Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bu kez de üst yapı çalışmaları başlatıldı. Horsunlu’nun tamamını kapsayan çalışmalarda toplam 41.000 metre karelik alana parke taşı yapılması hedefleniyor. Çalışmaların 21.000 metre karelik kısmının tamamlandığı öğrenilirken kalan bölge için çalışmalara hız verildiği kaydedildi.

“Özlem Başkana teşekkür ediyoruz”

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Allah, Özlem Başkandan razı olsun. Önce alt yapımız yapıldı şimdide yollarımız yapılıyor. Özlem Başkana teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.