Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp ve beraberindeki heyet, Altınordu Kulübü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Behçet Alp’i Altınordu Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan karşıladı.

Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp, Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Özkayımoğlu ve Kulüp Müdürü Hakan Ündey tarafından Altınordu Kulübüne ziyaret gerçekleştirildi. Torbalı’da bulunan Altınordu Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette alt yapının önemi konuşuldu. Başkan Behçet Alp ve yöneticilerle bilgi ve tecrübelerini paylaşan Altınordu Kulübü Başkanı Seyin Mehmet Özkan, Altınordu olarak her konuda desteğe hazır olduklarını söyledi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Altınordu tesislerini dolaşan Alp ve beraberindeki heyet Kuşadasıspor için yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp, “Kulüp olarak başarıya hedeflendik. Bu çerçevede başarılı kulüplerimizden biri olan Altınordu’yu ve değerli Başkanı Sayın Seyin Mehmet Özkan’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Altınordu Kulübü ve Kuşadasıspor hemen hemen Cumhuriyetle yaşıt kulüpler. Her iki kulübünde mazisi başarılarla dolu. Kuşadasısporumuzu daha iyi yerlerek taşımak için çeşitli ziyaretler ve görüşmeler yapıyoruz. Hedefimiz her zaman daha iyiye ulaşmak. Görevde olduğumuz sürece kaybedecek zamanımız yok. Takımımızı daha iyi yerlere getirmek için Altınordu’yu ziyaret ettik ve her konuda karşılıklı desteğe açık olduğumuzu beyan ettik. Şu an kulübümüzün mücadele ettiği lig sistem anlamında sıkıntılı bir lig. Taşıma suyla değirmen dönmüyor. Özümüze dönmeli, ilçemizin gençlerine sahip çıkmalı, önlerini açmalıyız. Bu sene birkaç takviye dışında gençlerimize fırsat vereceğiz. Skor futbolda elbette önemli ama iyi futbola odaklanacağız. Dışarıya gebe kalmamak adına alt yapımızda revizyon yapacağız. Spor okullarımızı yeniden gözden geçirip daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyoruz. Biraz sabırlı olacağız ama geleceğe yatırım yapacağız. Gerçek ve kalıcı başarı ancak bununla mümkün olacak. Altınordu Kulübünü ziyaretimizde de yöneticilerimiz çeşitli notlar aldı. İlgi ve alakasından dolayı Altınordu Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.