Cem Celil Lale/HaberAydın

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili adayı Dr.Güntekin Şimşek, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Bayramda da hız kesmeyen Şimşek Çine, Didim ve Kuşadası’na gitti.

Seçim çalışmaları kapsamında Aydın’da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili adayı Dr.Güntekin Şimşek ziyaretlerine devam ediyor. Bayram dolayısıyla ilçe teşkilatlarında partilileriyle bayramlaşan Şimşek daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek partisine ve Cumhur İttifakı’na destek istedi. İlk olarak Çine’de partilileriyle bayramlaşan Şimşek ardından merkez ve mahallelerde vatandaşları ziyaret etti. Çine programından sonra Kuşadası’na giden Şimşek’e Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve çok sayıda partili eşlik etti.

Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Şimşek daha sonra Didim’e giderek çalışmalarına devam etti. Şimşek’in ziyaretlerinden memnun olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Güntekin Şimşek beyi Ankara’da görmek istiyoruz. Kendisini meclise göndermek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.