Cem Celil Lale/HaberAydın - Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yavuz, “Bir sitede yayınlanan ‘’AKP Aydın kaynıyor’’ başlığı altında bir kısım partili arkadaşlarımızın benim yanımda, bir diğer kısım da bulunan partili arkadaşlarımızın KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekilimiz Sn. Mustafa Savaş’ın yanında yer almaya başlayarak, Partimizin sözde ikiye bölündüğünü, Efeler ilçe başkanımız Çağatay Gülaştı’nın İl Başkanı olabilmek için bir takım girişimlerde bulunduğu, İl Başkanımız Ömer Özmen’in görevden alınacağının lakin bunu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Numan Kurtulmuş’un engellemeye çalıştığına dair yazılanlar mesnetsiz, gerçekten uzak iddialardır” dedi.

Parti içinde kutuplaşma yok

Haberde iddia edildiği gibi parti içinde kutuplaşmanın olmadığını belirten Yavuz, “Ne AK Parti Aydın Milletvekillerimiz arasında ne de teşkilat veya partili dava arkadaşlarımız içerisinde haberde iddia edildiği gibi bir kutuplaşma asla söz konusu değildir. Sn. Mustafa Savaş, KİT Komisyonu gibi önemli bir yerin başkanı ve aynı zaman da Aydın Milletvekilimizdir. Diğer Milletvekillerimiz de Aydın’ımız için değer katabilecek komisyonlarda üyeler. Bizler 4 Milletvekili olarak, yeni süreçte Aydın’ımıza katma değer nasıl kazandırabiliriz onun çalışmalarını yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte, il veya ilçelerde yeni görevlendirmeler yapılır veya yapılmaz bu değerli büyüklerimizin takdirleridir. Biz milletvekilleri olarak, Aydın’ımıza değer katmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili olarak müsaade etmeyeceğiz

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurulduğun günden bu yana halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla yoluna devam ettiğini vurgulayan Yavuz, “Teşkilatlar içerisinde kutuplaşmalar şu aşama da asla söz konusu olmadığı gibi, biz milletvekilleri olarak bu gibi oluşumlara da müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isterim. Çünkü, partimiz de sen, ben yok. Biz varız. AK Parti kurulduğu ilk günden bu yana halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla yoluna devam etmektedir. Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde de milletimize hizmet aşkıyla, tüm yurtta olduğu gibi Efeler diyarı Aydın’ımızın tüm teşkilatlarında çalışmalarımıza devam edeceğimiz den kimsenin şüphesi olmasın” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

AKP Aydın kaynıyor

31 Mart’ta yapılan seçimden yine yenilgiyle ayrılan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Aydın teşkilatında parti içi hareketlilik başladı.