KUŞADASI/HaberAydın - Karayolları Müdürlüğü’nün yetki ve sorumluluğunda olan Turgut Özal Bulvarı, Güzelçamlı-Davutlar anayol hattı, Kuştur Kavşağı gibi noktalarda temizlik ve bakım çalışması yapıldı. Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından , orta refüjlerde kuruyan otlar temizlendi, palmiyeler budandı. Vatandaşların defalarca Karayolları Müdürlüğü’ne talepte bulunmasına rağmen sonuç alamadığı noktalarda yapılan çalışmalar vatandaş tarafından memnuniyetle karşılandı.

Karayolları Müdürlüğü tarafından kaderine terk edilen Güzelçamlı-Davutlar anayol hattında budama ve temizlik çalışması yapıldı. Turgut Özal Bulvarı’nda kuruyan otları temizleyen ekipler, çimlerin kesimini yaptıktan sonra palmiyeleri de budadı.

Kuşadası Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Buradan baktığımızda karşı yolu göremiyoruz. İnsan boyunu aşan otlar vardı. Defalarca Karayolları Müdürlüğü’ne bildirdik. Gelen-giden olmadı. Bugün Kuşadası Belediyesi ekipleri tarafından çalışma yapıldığını gördük ve çok memnun olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi