Cem Celil Lale/HaberAydın

Germencik Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ümmet Akın’ın seçim kampanyasıyla ilgili çalışmalarını Germencik Belediyesi’nin imkanlarından faydalanarak yürüttüğü konuşuluyor.

Hemen hemen her gün farklı bir ilçeyi ziyaret eden ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için vatandaşlardan destek isteyen Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın seçim kampanyasıyla ilgili Germencik Belediyesi’nin imkanlarından faydalandığı söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde Germencik Belediyesi zabıtalarına Aydın otogarında gazete dağıttıran Ümmet Akın tepkilerin hedefi haline gelmişti.

Germencik Belediyesi’nin imkanlarını hoyratça kullanan ve belediye personelini kendisiyle dolaştıran Akın’a vatandaşlar tepki gösterdi. Akın’ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı çalışmalarında harcamalarını kendi cebinden yapmasını isteyen vatandaşlar, “Başkan her yere belediye personeliyle gidiyor. Biz o personele belediyede çalışmaları için para ödendiğini düşünüyoruz. Ancak Ümmet Akın fotoğrafçısından zabıtasına kadar herkesi seçim çalışmalarında kullanıyor. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.