Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın genelinde hizmet ve yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Aydın’ın dört bir yanında eş zamanlı çalışma yürüten ekiplerin performansı göz dolduruyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmette hız kesmiyor. İl genelinde çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçelerin alt ve üst yapısında önemli adımlara imza atıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Söke’nin Albayrak Caddesi’nde kaldırım çalışması yapılıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen kaldırım düzenlemesi çalışmaları kapsamında, engelliler için yürüyüş yolları hazırlanıyor. Albayrak Caddesi’nde bulunan kaldırımlarda ışıklandırma çalışmalarını bitiren ekipler, vatandaşların yürüyüş esnasında daha rahat edebilmesi için genişletme çalışması yaptı.

Konuyla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Çok güzel oldu. Daha da olacak. Caddemizin bir kat sıcak asfaltı kaldı. Cadde üzerindeki çalışmaların tamamını esnaf arkadaşlarımız ile bizzat görüşüp yerine getirdik. Beraber yöneteceğiz dedik beraber yönetiyoruz. Sayın Başkanımıza caddemiz ile alakalı aldığımız hangi karar olursa olsun bildirdik. Bizleri kırmadı. ‘Sökeliler istesin ben yapayım’ dedi. Biz de esnaf arkadaşlarımıza ilettik. Önemli olan hizmet önemli olan halkın memnuniyeti” ifadelerini kullandı.