Yeni nesil filtreleme sistemleriyle donatılan cihazlar evlerde kullanılmaya başladı. Damacanayla satılan sulara karşı büyük bir pazarın oluşmasına neden olan arıtma cihazlarını kullanana evlerin memnuniyet oranı %100 seviyesine ulaştı. Evinde arıtma cihazı kullanmak isteyen ailelerin en çok dikkat etmesi gereken konuların başında, kullanacakları sistemlerin kendisini ispatlamış firmalar tarafından kurulması ve cihazların akademik kurumlardan sertifikalı olması.

BAZI MODELLERİN DETOKS ÖZELLİĞİ VAR

Aydın bölgesinde de sıklıkla tercih edilmeye başlanan arıtma sistemlerinin bazı modelleri detoks arıtma özellikleriyle dikkat çekiyor. Yine CONAX arıtma sistemi ürünlerinin bazılarında ise mineralli su üretme seçeneği mevcut. Detox filtre vücutta toksinlerin birikmesini önlerken kullanıcının daha sağlıklı suya ulaşmasını sağlıyor.

AYDIN BÖLGESİNDE DE REVAÇTA

Tüm Türkiye ve dünyanın birçok yerinde yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan CONAX Arıtma Sistemleri, Aydın bölgesinde de revaçta. Binlerce evin CONAX Arıtma Sistemleri kullandığı bilgisine ulaşılırken tercih sebeplerinin başında 5 yıl garanti ve satış sonrası düzenli hizmet geliyor.

Aydın bölgesinde kullanılan suyu arıtacak şekilde tasarlanan ürünler dünyada gıda normlarına uygun olarak üretilen cihaz ünvanını da elinde bulunduruyor. Özel filtre, detox, dolamir filtre gibi özellikleri bulunan ürünler ister apartmanların tamamına ister de sadece evlerin içinde uygulanabiliyor.

UYARILARDA BULUNDU

Kuşadası’nda hizmet veren CONAX Arıtma Sistemleri’nin Satış Müdürü Onur Erdem yaptığı açıklamada çok çarpıcı bilgiler paylaştı. Ürünü kullanmak isteyenlerin mutlaka kendilerine ulaşmalarını isteyen Erdem, “Ürünü kullanmak isteyen müşterilerimize öncelikle sularının analizini yapıyoruz. Çıkan sonuca göre ürün yelpazemizden uygun olanı birlikte belirliyoruz. Ürün kurulumundan sonra da elde edilen suyun analiz raporlarını hazırlıyoruz. Satış sonrası düzenli hizmet veriyor, vatandaşlarımızın her zaman yanında oluyoruz. Herşeyden önce sağlık için CONAX Arıtma Sistemleri diyoruz” ifadelerini kullandı.

CONAX Arıtma Sistemleri için iletişim numarası05446370767 - 05511528865