Türkiye’nin tek, dünyanın sayılı Havas Alimi arasında yer alan Aydınlı Mehmet Hoca’nın tedavi merkezine ilginç vakalar gelmeye devam ediyor. Bartın’dan Aydın’ın Bozdoğan ilçesine gelen talihsiz ailenin büyüye bağlı cin musallatı vakasıyla karşı karşıya olduğu ortaya çıktı.

Dışarı çıkıyor

Talihsiz ailenin kızı Zeynep K. bir süredir geceleri uykusundan uyanarak elleri bağlı şekilde kendisini dışarı atıyordu. Gece saat 02:00’dan sonra uyanan talihsiz kız, ellerini açarak ilk önce evin içerisinde dolaşıyor ardından kapıyı açarak dışarı çıkıyordu.

Avazı çıktığı kadar bağırıyormuş

Talihsiz kızın ailesinden edinilen bilgiye göre, sabaha karşı evden çıkan kızları Zeynep K. avazı çıktığı kadar sokakta bağırıyormuş. Komşularının şikayeti üzerine defalarca karakola giderek ifade verdiklerini belirten aile, 5 kez ev değiştirmelerine rağmen sonuç alamayınca psikologlara gitmiş.

Psikolojik bulguların tamamen normal çıkmasına rağmen problemlerin sona ermemesi nedeniyle paranormal olaylarla ilgilenen kişilere başvuran aile, “Derdimizi bir tek biz biliyorduk. Kime anlatsak hocaya gidin diyorlardı. Bazıları da hocacı diyerek bizle alay ettiler ama şifa Aydınlı Mehmet Hoca’dan geldi” ifadelerini kullandı.

Kızlarının sabah uyandığında hiçbir şey hatırlamadığını belirten Zeynep K.’nın annesi, “Kızım ellerini açarak sokaklarda bağırarak geziyordu. Ailecek nöbet tutar hale gelmiştik. O evden çıkıyor, biz gidip bulup getirip yatırıyorduk. Çilemiz Allah’a bin şükür sona erdi. Allah Aydınlı Mehmet Hoca’dan ve yardımcılarından razı olsun. Kendi kızlarıymış gibi ilgilendiler” şeklinde konuştu.