Kuşadası CHP’de yaşanan cinsel taciz skandalında kan donduran detaylar ortaya çıkıyor. İlçe yöneticisi M.Y’nin taciz ettiği 13 yaşındaki talihsiz çocuğun tacize uğradığını diğer bir ilçe yöneticisi İshak Eryiğit’te görmüş.

Cem Celil Lale/HaberAydın

CHP,Kuşadasıİlçe Teşkilatı yöneticilerinden M.Y.'nin adının karıştığı, 'pedofili' skandalı iddiasıyla çalkalanıyor. Olayın, teşkilatı CHP Kurultayı için Ankara'ya taşıyan otobüste meydana geldiği belirtildi. Skandal, iddiaya göre gece ilerleyen saatlerde otobüsün ışıklarının kapalı olduğu sırada yaşandı. Otobüste alkol alan CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı yöneticilerinden M.Y., daha sonra otobüste bulunan 13 yaşındaki erkek çocuğu da yanına alarak en arka koltuğuna geçti. M.Y.'nin burada çocuğa cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

Diğer ilçe yöneticisi görmüş, müdahale etmemiş

Görgü tanıklarının ifadesine göre, olayın fark edilmesiyle beraber otobüs şoföründen ışıkları açması istendi. Şoförün ışıkları açmasıyla pedofil yönetici M.Y’nin erkek çocuğunu taciz ettiği görüldü. Partili kadınlar tarafından yakalanan cinsel taciz olayında mağdur çocuğun verilen alkol nedeniyle baygın vaziyette olduğu iddia edildi.

Görmemezlikten mi geldi ?

Öte yandan otobüste bulunan ve en arka koltukta pedofil yöneticiyle beraber seyahat eden diğer bir ilçe yöneticisi İshak Eryiğit’in de olayı gördüğü ancak sesini çıkartmadığı söylendi. Görgü tanıklarına “Ben birkaç kez öperken gördüm ancak babacan bir tavır diye düşünmüştüm” diyen İshak Eryiğit’in cinsel tacizi görmesine rağmen sessiz kaldığı söyleniyor.